1 op 1 Coaching

1 op 1 Coaching
wat houdt dit in
1 op 1 Coaching
wat houdt dit in

De naam Go-Focus Coaching zegt het al: als je iets wilt bereiken zul je moeten leren om te focussen en bepaal jij zelf de stip op de horzion. Jij gaat onderzoeken wat je nodig hebt om er te komen. Vervolgens ga jij bepalen hoe je het traject afgelegt en wat je daarbij helpt. Stap voor stap bereik jij het eindpunt. Go-Focus Coaching is erop gericht om jou te begeleiden naar het door jouw geformuleerde doel. Wat dat ook mag zijn. Jouw Leven. Jouw ideaal.

Voor wie?

Voor eenieder die bereid is om een paar maanden geconcentreerd te werken aan zichzelf. En een van tevoren vastgesteld bedrag wil investeren om concrete stappen te zetten.

The only advice is to take no advice, to follow your own instincts, to use your own reason, to come to your own conclusions.”

Virginia Woolf

Wat kun je verwachten...

Voor REinvent Your Life heb ik een pakket van drie en zes maanden samengesteld. Het is niet moeilijk om te bedenken dat de kans dat je verder komt in het bereiken van je doel groter is als je zes maanden met me werkt. Maar, ik wil iedereen die keuze voor zichzelf laten maken. In het ontrafelen van een relatie lopen praktische en emotionele zaken kriskras door elkaar. Ik heb er meer dan een jaar over gedaan om alles op een rijtje te krijgen, maar ik woonde in het buitenland en moest een complete repatriëring regelen. Mijn kleinste pakket is drie maanden, omdat ik denk dat je dat zeker hebt om één en ander goed op een rijtje te krijgen voor jezelf. Tijdens de samenwerking, zien en spreken we elkaar om de week. Je mag bij mij langskomen, maar het gesprek kan ook via Facetime of Skype plaatsvinden. Ons gesprek duurt 45 minuten tot maximaal een uur. Je zult versteld staan hoeveel we in die tijd kunnen bespreken en bereiken, wanneer ik zorgdraag voor de structuur en de effectiviteit van het gesprek.

Je komt niet bij mij om eindeloos uit te wijden over wat er allemaal gebeurd is. Je komt bij mij om te bepalen wat er moet gebeuren om vooruit te kunnen. In deze periode ben ik ALTIJD bereikbaar via Whatsapp als je even support nodig hebt. Als je me een berichtje stuurt, antwoord ik zodra ik een moment heb om mindful aandacht aan je te besteden. Wanneer nodig kunnen we een tienminutengesprek inplannen waarbij jij concreet naar voren brengt waar je mee zit.

We zullen beginnen met het formuleren van concrete doelen die je wilt bereiken en ik zal zorgdragen voor het proces daar naartoe. Jij bent verantwoordelijk voor de inhoud en de uitkomst. Ik voor de structuur, het proces en de persoonlijke begeleiding.

Wat anderen zeggen...
Het pakket van REinvent Your Life:

Redesign-Pakket

€ 2500 Eenmalig

*5 maanden

* In totaal 10 coachingsessies (live en/of telefonisch) van 45/60 minuten per keer

* 2 coachingsessies per maand

* Onbeperkt emails/whatsapp tussen sessies

* Toegang tot de REinvent Your Life Academy

Voor face to face coachingsessies op een door jou gekozen locatie geldt een meerprijs van tien procent.
Coaching fees zijn mogelijk aftrekbaar voor de belasting (check zelf de mogelijkheden)

BASISAFSPRAKEN

BASISAFSPRAKEN

  • de cliënt belt of bezoekt de coach op de afgesproken tijd
  • de sessieduur is vanaf de afgesproken begintijd – tijd is waardevol voor iedereen
  • de cliënt betaalt de REinvent Your Life paketten voorafgaand aan de eerste sessie
  • de cliënt gaat ermee akkoord dat zijn of haar naam, telefoonnummer en e-mailadres in het coachingbestand voor cliënten van de coach staat. Dit is nodig om zich te kunnen certificeren voor de International Coaching Federation
  • de cliënt kiest ervoor actie te ondernemen en neemt zodoende volledige verantwoordelijkheid voor de resultaten
  • een enkele sessie moet minimaal 24 uur van tevoren geannuleerd worden – voor deze sessie wordt een nieuwe afspraak gemaakt binnen de afgesproken maand
  • een volledig coachingsprogramma moet minimaal 2 weken van tevoren worden geannuleerd
  • de annulering moet via de post of e-mail worden ontvangen – de cliënt en coach hebben beiden het recht tot annuleren

Copyright Al het materiaal valt onder het auteursrecht. Geen enkel materiaal mag worden gereproduceerd op wat voor manier dan ook, zonder uitdrukkelijk geschreven toestemming van Go-Focus Coaching.

Doorverwijzing: Ik waardeer het als je jouw successen van onze coachingrelatie deelt met anderen. De voornaamste manier waarop coaches groeien is via aanbevelingen. Daarom bied ik je aan: Voor elke nieuwe cliënt die zich via jou aanmeldt voor coachings-pakket, heb jij recht op een gratis coachingsessie.

De volgende Legal Disclaimer is van toepassing:

Ik erken dat Go-Focus Coaching niet therapeutisch van aard is, geen therapeutische intenties heeft en zich niet bezighoudt met gezondheids-, mishandelings- of relatieproblemen die om therapie of andere hulpverlening vragen. Ik zal Go-Focus Coaching op geen enkele manier aansprakelijk houden voor mijn ervaringen met de coachingprogramma’s, pakketten en sessies.

envelope

EEN DOSIS FEEL GOOD INSPIRATION...

Schrijf je in voor mijn maillijst en ontvang maandelijks mijn inspiratie


Branding & Webdesign by Superfan Factory

logofooter


Branding & Webdesign by Superfan Factory