Online programma

Online Coaching programma
wat houdt dit in
Online Coaching programma
wat houdt dit in

Het online coachingsprogramma van REinvent Your Life is een academy met modules, die je op jouw eigen tempo kunt doorlopen. De modules bieden je een leidraad tijdens het proces van uit elkaar gaan. De onderwerpen zijn een mix van praktische zaken die geregeld moeten worden, maar ook emotionele challenges waar je tegenaan kunt lopen, komen aan bod.

 

De keuze van deze onderwerpen is gebaseerd op enerzijds het traject dat ik met mijn eigen coach heb doorlopen en de doorbraken die deze geboden hebben. Ik heb destijds onmiddellijk kunnen ervaren wat het stilstaan bij onderwerpen mij opleverde. Ik heb kunnen identificeren welke momenten voor mij belangrijk waren en een doorbraak betekenden in het nemen van beslissingen. Daar pluk ik nu nog steeds de vruchten van. Al deze ervaringen zijn verwerkt in REinvent Your Life.

The only advice is to take no advice, to follow your own instincts, to use your own reason, to come to your own conclusions.”

Virginia Woolf

Voor wie

Wanneer je vastbesloten bent om in de periode van jouw break-up aan jezelf te werken, dan is de REinvent Your Life Academy iets voor jou. Het biedt je de mogelijkheid om het heft in eigen handen te nemen en jouw toekomst opnieuw vorm te geven. Ik heb aan den lijve ondervonden wat mijn coach voor mij heeft betekend tijdens de turbulente periode van mijn scheiding. Zij stond aan de basis van de persoon die ik nu ben. Ik geloof oprecht dat iedereen baat heeft bij de begeleidende rol van een coach tijdens een break-up.

Wat anderen zeggen...

Zodra je je hebt aangemeld voor de REinvent Your Life Academy, krijg je de link en inloggegevens toegestuurd. Zo krijg je toegang tot de modules, die allemaal een ander onderwerp behandelen. Sommige zijn praktisch, sommige emotioneel. Ik bied ze aan in een bepaalde volgorde, maar het staat je vrij om te kiezen. Beslaat een van de modules precies het onderwerp waar jij op dat moment mee bezig bent, kies dan vooral die module uit. Je kunt daarna altijd de uitgestippelde route van REinvent Yourself weer oppakken.

Mijn onlineprogramma pretendeert niet de klinkklare oplossing(en) te bieden voor jouw situatie. Dat kan ook niet. Iedereen is anders en geen enkele sitiuatie is hetzelfde. Met dit programma bied ik jou een aantal elementen die je zult tegenkomen op deze weg. Jij bent de enige die ervoor kan zorgen dat je hier goed, gezond en sterk uitkomt. Als je je inschrijft krijg je een heleboel handvatten die jou gaan helpen om stappen te nemen, om in je kracht te gaan staan. Dit programma is een investering in jezelf. Wat jij ermee doet, dat is aan jou. Zorg goed voor jezelf, dan volgt de rest vanzelf.

KOSTEN

BASISAFSPRAKEN

Ben je er klaar voor? Wil je de koe bij de horens vatten en grip en controle krijgen over hoe jij deze scheiding gaat doorlopen, meld je dan hier aan voor de REinvent Your Life Academy. De stapsgewijs aangeboden modules zullen je door een groot deel van het proces heen leiden. Weet je heel veel wel, maar ben je bang dat je dingen over het hoofd ziet? Ook dan zul je bevestiging en houvast vinden bij de tien modules die je gaat doorlopen.

envelope

EEN DOSIS FEEL GOOD INSPIRATION...

Schrijf je in voor mijn maillijst en ontvang maandelijks mijn inspiratie


Branding & Webdesign by Superfan Factory

logofooter


Branding & Webdesign by Superfan Factory