DISCLAIMER

DISCLAIMER

DISCLAIMER

De informatie en het aanbod op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Reinvent Your Life/Go-Focus Coaching/Anouk Boering is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie.

Aan de inhoud van deze website en de producten van Reinvent Your Life/Go-Focus Coaching/Anouk Boering kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

  • Reinvent Your Life/Go-Focus Coaching/Anouk Boering beoordeelt niet of een online programma in een individueel geval wel of niet de juiste is.
  • Reinvent Your Life/Go-Focus Coaching/Anouk Boering geeft geen medisch of psychologisch advies.
  • De informatie op deze site kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of een behandeling bij een arts en/of therapeut.
  • Reinvent Your Life/Go-Focus Coaching/Anouk Boering is niet therapeutisch van aard en heeft geen therapeutische intenties, en houdt zich niet bezig met gezondheid, mishandeling of relatieproblemen die om therapie of hulpverlening vragen.
  • Reinvent Your Life/Go-Focus Coaching/Anouk Boering is op geen enkele manier aansprakelijk te houden voor de ervaringen met de coachingprogramma’s en sessies.


Branding & Webdesign by Superfan Factory

logofooter


Branding & Webdesign by Superfan Factory